studenten komen week lang werken in CBK

kunstacademie verzorgt werkweek in cbk

Van 12 t/m 16 februari komen studenten van Academie Minerva werken in het CBK. De studenten gaan in een projectweek met behulp van onze uitleencollectie aan de slag met de vragen als ‘wie is die geïnteresseerde bezoeker van mijn tentoonstelling en hoe spreek ik diegene aan?’ Bewust zijn van je publiek is een steeds belangrijker onderdeel bij het maken van een presentatie of tentoonstelling. In de projectweek leren de studenten hiervoor. Ze creëren met onze kunstwerken een tentoonstelling. Ze kijken daarbij naar de werken, stellen een selectie samen en zoeken bijzondere presentatievormen. Hoe presenteer ik het werk zodat het verhaal van het kunstwerk goed overkomt? Hoe verleid ik mijn publiek? Na afloop van de projectweek zijn de resultaten t/m 24 februari voor iedereen in het CBK te zien.