Route

Locatie: Trompsingel 27a, Groningen (naast De Oosterpoort)

Met de auto

Vanuit Leeuwarden / Heerenveen (A7, E22) bij binnenkomst van Groningen via Weg der Verenigde Naties, bij de eerste stoplichten (Julianaplein) rechtdoor. Daarna direct eerste afslag rechts van de snelweg af. Beneden bij de stoplichten links (Hereweg). Na circa 1 km volgende kruispunt met stoplichten rechtsaf (Trompsingel). Dan bij de eerste stoplichten rechtdoor, direct daarna aan je rechterhand vind je de parkeergarage van De Oosterpoort en even verderop de ingang van het CBK.

Vanuit Assen/Zwolle (A28, E232) bij binnenkomst van Groningen via de Julianaweg, bij de eerste stoplichten (Julianaplein) rechtdoor richting station (Emmaviaduct). Na het viaduct naar rechts voor het station door. Na de derde stoplichten zie je direct rechts de parkeergarage van De Oosterpoort en even verderop de ingang van het CBK.

Vanuit Hoogezand / Winschoten (A7, E22) bij binnenkomst van Groningen via de Europaweg, rechtdoor. Op het knooppunt Europaplein links aanhouden. Bij de stoplichten (ter hoogte van het Shellstation linksaf. Bij de volgende stoplichten rechtdoor. Je rijdt nu langs het water en aan je linkerhand vind je De Oosterpoort. Even verder de parkeergarage. Je vindt het CBK links van de parkeergarage.

Vanuit overige richtingen: volg de borden richting station en volg de aanwijzingen voor vanuit Zwolle / Assen.

Met het openbaar vervoer

Trein: we zitten op loopafstand vanaf het NS-station. Het is circa 5 minuten lopen. Bij het verlaten van het station rechtsaf (langs het water), bij eerste kruising rechtdoor, bij tweede kruising rechtdoor, vervolgens zie je aan je rechterhand het CBK.
Bus: neem een bus naar het hoofdstation en loop vervolgens naar ons toe, zie trein.