Expertmeeting Hendrik de Vriesstipendium in het CBK

Stel vragen over je plan

Kunstenaars en schrijvers opgelet! Heb je plannen om nieuw werk te maken? Met het Hendrik de Vriesstipendium van de Gemeente Groningen maak je kans op 6.000 euro om jouw ideeën te realiseren. Voor vragen over bijvoorbeeld de artistieke inhoud of begroting van je plan kun je terecht bij onze experts. Kom op woensdag 11 september naar de expertmeeting in het CBK.

De expertmeeting start om 16 uur in het CBK en is bedoeld voor iedereen die dit jaar mee wil dingen naar het stipendium. Deelname is gratis.

Plan indienen

Van 20 juni tot 16 september 12.00 uur kunnen geïnteresseerden een plan indienen voor het Hendrik de Vriesstipendium. Een jury beoordeelt de inzendingen en stelt het college van B&W voor welke twee de beurs toe te kennen. Meer informatie over het Hendrik de Vriesstipendium is te vinden op https://gemeente.groningen.nl/cultuurstipendia. In 2018 wonnen Esmé van den Boom en Marthe van de Grift het Hendrik de Vriesstipendium. Rosa Everts won de publieksprijs. In december tijdens het talentevent Wildvang in het CBK wordt bekendgemaakt wie dit jaar het stipendium winnen.