Directeur Mondriaan Fonds in het CBK

Eelco van der Lingen vertelt over plannen

Ben je kunstenaar, een bemiddelaar of werkzaam bij een kunst- of erfgoedinstelling in Groningen? Heb je plannen voor nieuw werk, een project of tentoonstelling en wil je weten wat het Mondriaan Fonds jou te bieden heeft?

Op zondagmiddag 29 september is directeur Eelco van der Lingen van het Mondriaan Fonds te gast in het CBK. Onder leiding van Andrea Moeller (Regiomakelaar Noord Mondriaan Fonds) vertelt hij over de plannen van het Mondriaan Fonds en kunnen makers en andere kunstprofessionals uit de regio Groningen aangeven wat ze van het fonds verwachten.

Voorafgaand zal Karina Bakx, die samen met Ellen de Haan directeur is van kunstinitiatief Het Resort, vertellen over hun rol als schakel in de kunstketen. Het Resort geeft kunstenaars de kans één seizoen uit hun dagelijkse beslommeringen los te breken. Bij Het Resort krijgen ze een werkperiode, een show tot slot en een passend honorarium. Dat is een boost voor de beroepspraktijk en voor Groningen als kunststad.

De bijeenkomst is van 14.00 – 16.00 uur in het CBK. Inloop is vanaf 13.45 uur. Wil je bij de middag aanwezig zijn? Meld je aan via bit.ly/2lkGAER.