Gastles kunstenaar

De deelnemers komen in dit project direct in contact met de kunstenaar en zijn werkwijze. De kunstenaar komt op school waar hij vertelt over zijn werk, mogelijke opdrachten en wat hem daarin bezighoudt. Op verzoek kan de kunstenaar een techniek demonstreren. En natuurlijk is er gelegenheid om de kunstenaar vragen te stellen. In het tweede deel krijgen de deelnemers een actieve les onder supervisie van de kunstenaar. Het CBK biedt dit project op maat aan. Heb je u voorkeur voor een bepaalde kunstenaar of discipline, bespreek dit gerust. Het CBK bemiddelt tussen school en kunstenaar, waarbij we de praktische opdracht en de uitgangspunten gezamenlijk bespreken. Duur: circa 2 uur.

Voor wie

De Gastles kunstenaar is geschikt voor leerlingen uit het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, voortgezet onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, naschoolse opvang, beroepsonderwijs en volwassenen onderwijs.

Kosten

Voor groepen in het onderwijs: 6 euro p.p. (kan met cjp-kaart betaald worden).

Aanvullende info

De groep verzorgt het materiaal voor de praktische les, het CBK regelt en betaalt de kunstenaar. Eventueel is het project uit te breiden met een bezoek aan het CBK.

Aanvragen

Wil je dit project direct aanvragen, maak dan gebruik van het digitale aanvraagformulier. Heb je hulp nodig? Aanvullende informatie vind je achter de vraagtekens in het formulier. Mocht je er niet uit komen dan kun je ook contact met ons opnemen.

T (050) 368 01 64 (werkdagen: wo en vr-middag)
E Jolijn.peters@cbk.groningen.nl