Wildvang

talentevent met kunst, literatuur en muziek

14 dec 2019

Wildvang is hét jaarlijkse event dat de spotlight richt op het talent van Groningen boordevol beeldende kunst, literatuur en muziek. De volgende editie is op zaterdag 14 december 2019 vanaf 20 uur in het CBK.

In de line-up Groninger kunstenaars, deejays en literaire talenten. Tijdens het event maakt wethouder van cultuur Paul de Rook bekend welke 2 kunstenaars dit jaar het Hendrik de Vriesstipendium winnen, een aanmoedigingsprijs van de gemeente Groningen, en de winnaars van vorig jaar, Marthe van de Grift en Esmé van den Boom presenteren hun nieuwe werk dat ze met het stipendium realiseerden. Ook kun je de tentoonstelling met het werk van de genomineerde kunstenaars voor het Hendrik de Vriesstipendium van dit jaar bekijken.

Ook is er weer een publieksprijs. De genomineerden voor het stipendium maken bovenop de 2 stipendia van 6.000 euro kans op een publieksprijs van 1.000 euro. Bezoekers van Wildvang kunnen tijdens het event stemmen op hun favoriet. De genomineerde met de meeste stemmen krijgt de prijs.

Houd onze website en/of Facebook in de gaten voor updates.