OPEN CALL | Artist in Space studiogesprekken

deze masters geven je artistieke carrière een nieuwe impuls

9 jun 2020
t/m 1 jul 2020

De coronacrisis is een moeilijke tijd voor kunstenaars. Hoe ga jij ermee om? Spar met een master in onze Artist in Space studiogesprekken.

Silvia B., Jeroen Doorenweerd, Frank Havermans, Loes Heebink, Erick de Lyon en Anne Wenzel hebben jarenlange ervaring met kunst in de openbare ruimte. In de studiogesprekken reflecteert een van deze masters in een open gesprek op jouw werk zonder dat daar een prijs, kunstopdracht of tentoonstelling aan vast zit. Samen praten jullie over bijvoorbeeld artistieke keuzes, werken in opdracht en ondernemerschap. De verdiepende gesprekken zijn een mooie kans om je kunstenaarschap te stimuleren en verder door te ontwikkelen. Doe ook mee!

STUDIOGESPREKKEN

De studiogesprekken zijn bedoeld voor beeldend kunstenaars en ruimtelijk vormgevers die al werken in opdracht óf dat van plan zijn te doen. Een van de masters komt twee keer bij jou in je studio op bezoek. Het eerste gesprek is in september. Daarna heb je tijd om het gesprek en de adviezen te verwerken en misschien ontstaan in deze periode zelfs nieuwe vragen. De master komt daarom in november nog eens bij je langs om verder te praten. Meer info over de masters vind je hier.

MEEDOEN

Wil je meedoen? Stuur voor 1 juli een e-mail naar info@cbkgroningen.nl en beantwoord in maximaal 500 woorden de volgende vragen: 1. Naar welke 3 masters gaat jouw voorkeur uit? 2. Waar is je keuze op gebaseerd? 3. Op welke gebieden wens je input van de master te krijgen? 4. Wat verwacht je van de studiogesprekken?

 

De studiogesprekken zijn een initiatief van het CBK Groningen als onderdeel van de proeftuin Artist in Space van de Noordenaars, waarin we ons inzetten voor een bruisend en inspirerend kunstklimaat in Noord-Nederland.