Expertmeeting Beeldende Kunst

Tips voor je Hendrik de Vriesstipendiumplan

31 aug 2020

Op maandag 31 augustus 2020 om 17 uur organiseren we in het kader van het Hendrik de Vriesstipendium een expertmeeting Beeldende Kunst. Stel je vragen aan oud-winnaar Koos Buist, projectleider presentaties bij het CBK Pieter Duijser en voor informatie over begrotingen kun je bij Richard Ridder, contractmanager bij gemeente Groningen, terecht. De bijeenkomst is in het CBK en we volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

We starten met een introductie van de aanwezige experts en vervolgens kun je in gesprek met de experts om al je vragen te stellen om jouw aanvraag compleet te maken. De bijeenkomst start om 17 uur. I.v.m. de RIVM richtlijnen vragen we je om je van te voren aan te melden via diane.brouns@groningen.nl. Aanmelden kan tot 31 augustus, 12 uur.

Hendrik de Vriesstipendium
Jonge, talentvolle Groninger kunstenaars en kunstenaarscollectieven maken kans op de Hendrik de Vriesstipendia literatuur en beeldende kunst van de gemeente Groningen. Het stipendium is een beurs voor het produceren en presenteren van nieuw literair en/of beeldend werk. Aanmelden kan tot 7 september.

Kijk voor meer informatie opĀ de website van de Gemeente Groningen.